Följ med till soliga Spanien på healingresa med Mark Bajerski!

Nytt år och ny resa till Spanien med healingkurs hos Mark Bajerski i hans underbara healingcenter i Mijas Pueblo. Förra året var vi åtta själar som fick ta del av denna underbara resa och lära oss allt om healing. Nu är det alltså dags igen. Den 11 mars bär det av till Malaga i Spanien. Kursen börjar den 13 mars och håller på i fyra dagar. 

Sol, värme och healing! Kan det bli bättre? Den här resan handlar inte bara om att heala andra utan du gör även en resa inuti dig själv och rensar bort alla negativa känslor och blockeringar som du bär på. Det är det som är så underbart med den här healingkursen, den handlar nämligen om dig och vad du vill ha ut av ditt liv! Tillsammans bor vi i ett jättefint hus med utsikt över havet och bergen, vi har pool och egna rum och Marks Healingcenter ligger alldeles i närheten. I byn Mijas Pueblo finns massor av mysiga restauranger och butiker att besöka.  Om du vill följa med hör av dig till Jessica@hardiman.se eller läs mer om kursen under healingkurser.

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar