Rekomendation

Vad deltagare har sagt om Marks healingkurs:

 

Jag har aldrig tidigare träffat en människa som har en så magisk utstrålning med så stark healingkraft. Marks sätt att lära ut och dela med sig av den rena healingens kraft från hjärtat gav mig precis det jag behövde för att förstå hur det känns rätt för mig att utföra healing på mitt sätt.
Jag kände mig nästan självlysande efter dessa 4 dagar. Så mycket personlig utveckling på så kort tid.
Det absolut mest magiska jag varit med om.
/ Kerstin Larsson

 

Inspirationen,kärleken,flödet och ödmjukheten jag känner när jag blickar tillbaka på mina 6 dagar i Spanien är så levande i mitt hjärta.

Mark Bajerski är och kommer alltid att vara en inspirationskälla från universum som sprider healing och kärlek med ett stort leende på läpparna.

För mig har den här resan betytt så mycket mer än jag någonsin kunnat tänka mig.

Jag har förstärkt alla mina känslor och mitt “healingflow” känns fantastiskt naturligt.

Tacksamheten att få möta Mark och alla andra underbara själar kommer för alltid att ha en plats i mitt stora healinghjärta.

/Mia Måssebäck

 

 

Mark har förmågan att förmedla sin kunskap på ett underhållande sätt och på ett djupare plan.Mark känns prestigelös och han handleder kursen på ett magiskt sätt. Det finaste med kursen är tilliten från Mark, att gruppen får möjlighet att driva healingcentret själva under ett par dagar.

/Charlotte Berglin

 

Mitt möte med Mark fick mig att känna min egna kraft på ett nytt och kärleksfullt sätt, Mark visade mig enkelheten i den villkorslösa kärleksenergin

/Ulf Carlsson.

 

”Att få möta Mark Bajerski har varit en oerhört utvecklande och fantastisk upplevelse.

Mark är en mycket speciell person med ett hjärta av guld och ett leende som är absolut omöjligt att motstå.

Han har byggt upp och skapat en miljö där mirakel händer…hur vet jag inte, men min erfarenhet av att ha gått PEH-kursen har visat mej att underbart fantastiska saker sker som öppnar upp våra sinnen till en helt ny nivå, där vi vågar och vill vara i våra hjärtan.

Jag vill från djupet av mitt hjärta varmt rekommendera alla som funderar på att gå en kurs eller ta kontaktmed Mark att göra det.

För mig har det betytt att många nya dörrar har öppnats i mitt inre, in till mitt ”riktiga” jag – min kärna.”

/Pure Energy Healing Master, Agneta Bergman, Örebro

 

Tackar Jessica Hardiman för att hon gjorde denna healingkurs med Mark Bajerski möjlig i mitt liv just när tiden kändes rätt. Kursen med Mark var annorlunda från andra healing kurser där du ofta får verktyg till en början med hur du skall göra med regler och manualer när du utför en healing. Men denna kurs var mer som en personlig inre resa där syftet egentligen inte var att lära sig healing utan komma i kontakt med dina inre blockeringar av emotionella känslor genom tiderna som du varit i kontakt med och förståelse för att alla kan och har healing i sig. Genom att få tyst på ditt sinne( av rädslor ,krav, fördömande och egna hinder som hela tiden i huvudet pratar med dig själv) lära dig se din egen del och egna ansvar av hur du kan lära dig lita på dig själv. Alltså genom att inte få en massa verktyg till hur healing utgörs lyssna till din intuition om vad och hur du är det bästa verktyg till att utföra healing på från den gemensamma källan. Lärde mig också förstå på ett djupare plan hur sinnet är kopplat i ett nätverk mellan varje levande individ och hela universum, där det jag tänker , säger och gör alltid har en bumerang effekt. Att det finns liknande känslor och händelser i våra liv som påverkar oss på olika sätt. Genom att få en större förståelse för hur kropp och sinne är ett, öppnar det upp healing på ett naturligt sätt genom att inte försöka forsera. Ren kärlek är alltså ingrediensen med alla medmänniskor, där Mark var en förebild som strålade med sitt generösa sätt att vara, smittade av sig på oss övriga kurs deltagare. Där alla var mästare och elever i sin egen individuella person. Tusen tack till er alla som deltog och gjorde min vecka helt fantastisk.

/ Marjo

Wow, Jessica! Vilken vecka! Underbara människor, härlig energi och fantastiska platser. Är så otroligt tacksam! Det här är början på något nytt och jag ler för mig själv, det är så många pusselbitar som äntligen faller på plats. Tack, tusen tack för att jag fick ta del av detta! Jag smälter fortfarande alla nya upplevelser och det finaste av allt: mitt hjärta sjunger!

Kram,
Emma

 

Vilken vecka jag har haft. Full av energi och livsglädje. Jag har tagit till mig massor från Marks healingkurs, särskilt hjärta, enkelhet och glädje. Har just nu haft min första behandling efter resan. Det kändes väldigt bra.Vi levde så lyxigt i ”vårt” hus. Jeff och Mandy var helt underbara mot oss. Dessutom lagade de paella och mycket annat till oss på torsdag kväll. Det kom ytterligare tre personer (två kursdeltagare och mannen till en av dem).
Det var så trevligt att lära känna Emma också. Härlig semester- och arbetsvecka!
Du har verkligen organiserat vår resa, så att den fungerade fullt ut. Ett stort tack till dig!
Skulle vara kul att träffa dig någon gång, någonstans.

Kramar
Christina

 

Hej Jessica

En fullspäckad upplevelsevecka på alla sätt & vis!!

Huset var det absolut häftigaste jag bott i på en semester! Vi bara spontan skrattade när vi klev in genom rum efter rum efter rum!
Kursen & veckan har gett mycket & många saker har fallit på plats & enkelhet – flöde tycks bara som allt faller på plats !

Vi tittade på varandra när vi for – trötta glåmiga & grå – idag återsåg jag Ulrika & Christina med ny energi & pigghet i blicken. Ser det på mig själv med – jag smattrar runt i klackskor idag (har ej kunnat ha det på många år)
Så tack till dig – tack till Ulrika,Christina & Emma & sist men inte minst tack till mig själv. Att vi ger oss själva boost så vi kan på våra egna sätt göra gott i världen.

Kramar från Kicka till Er