Bli certifierad Pure energy healer med Mark Bajerski -4 dagars kurs i Göteborg

Mark Bajerski är en internationell healer och medium, känd som ”healer of hearts” . Han bor i Spanien där han driver ett healingcenter och människor kommer från hela världen för att ta del av Marks healing. Mark har skrivit flera böcker och hans änglakort och oljor är mycket populära. Nu har du chansen att gå hans 4 dagars healingkurs och ta del av hans magiska healing.
Kostnad: 9500 kr och då ingår Certifikat, kristaller, Marks oljor och fika alla dagar.
Här är vad andra har sagt om kursen:

”Jag har aldrig tidigare träffat en människa som har en så magisk utstrålning med så stark healingkraft. Marks sätt att lära ut och dela med sig av den rena healingens kraft från hjärtat gav mig precis det jag behövde för att förstå hur det känns rätt för mig att utföra healing på mitt sätt.
Jag kände mig nästan självlysande efter dessa 4 dagar. Så mycket personlig utveckling på så kort tid.
Det absolut mest magiska jag varit med om.
/ Kerstin Larsson

”Mark har förmågan att förmedla sin kunskap på ett underhållande sätt och på ett djupare plan.Mark känns prestigelös och han handleder kursen på ett magiskt sätt. Det finaste med kursen är tilliten från Mark, att gruppen får möjlighet att driva healingcentret själva under ett par dagar.”
/Charlotte Berglin

”Mitt möte med Mark fick mig att känna min egna kraft på ett nytt och kärleksfullt sätt, Mark visade mig enkelheten i den villkorslösa kärleksenergin”.
/Ulf Carlsson

Healingkursen börjar onsdagen den 3 maj och avslutas lördagen den 6 maj 2017.

Kursen är på Our Space, Nedre Fogelbergsgatan 4, Göteborg på onsdagen, torsdagen och fredagen. Den sista dagen av healingkursen lördagen den 6 maj är på Holi- Göteborg Holistiska Center. Pilgatan 2a i Haga. Kursen börjar kl 10.00 varje dag och håller på till 16.00

BOKA plats eller för information tel nr 0708144186 Jessica@hardiman.se

andlighet, änglakort, certifieradhealing, göteborg, healing, healingkurs, måbra, markbajerski, meditation, medium, Pure Energy Healing, pureenergyhealing, ritual, självutveckling, tarot

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar